Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπράβο... Μπροστά μας έχουμε καθοριστικά ματς»

«Μπράβο... Μπροστά μας έχουμε καθοριστικά ματς»
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 09:16

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ ήταν αυτή που άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτά που είχε πει ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, έπιασαν... τόπο.

Σε συνδυασμό με τις δύο αλλαγές που έκανε, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν άλλο πρόσωπο σε σχέση με το κακό πρώτο 45λεπτο, κυριάρχησαν και έφτασαν στον θρίαμβο με 4-1. Σε αυτό στάθηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας.

Δεν χρειάστηκε να πει πολλά λόγια στους παίκτες του. Αρχικά τους συνεχάρη για την εικόνα που έδειξαν, για την απόδοσή τους, για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν στο β' ημίχρονο. Κι αυτό που τους επισήμανε ήταν πώς πρέπει να συνεχίσουν έτσι.

«Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν Ολυμπιακός. Μπράβο!» ήταν τα λόγια του και συμπλήρωσε «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί μπροστά μας έχουμε καθοριστικά ματς».

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο η επέμβαση του Λάζαρου

Το Σάββατο η επέμβαση του Λάζαρου

Στο τέλος της εβδομάδας θα χειρουργηθεί ο Χριστοδουλόπουλος, για να αποκατασταθεί η ζημιά που έπαθε στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γόνατού του.