Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εδώ θα γεράσεις...»

«Εδώ θα γεράσεις...»
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 11:02

Εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι η στήριξη που δείχνουν όλοι στον Ολυμπιακό προς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Από την πρώτη στιγμή αυτός που το έδειξε με έμπρακτο τρόπο ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά το φινάλε του ματς με την ΑΕΚ και μόλις πληροφορήθηκε τι ίσχυε σχετικά με τον τραυματισμό του διεθνή εξτρέμ, ζήτησε να τον δει. Ο 32χρονος παίκτης επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κι αυτό που τόνισε ο ηγέτης του Θρύλου στον ποδοσφαιριστή, περικλείεται σε μια φράση: «Εδώ θα γεράσεις...». Μια φράση που σημαίνει πολλά και δείχνει το πώς αντιμετωπίζουν όλοι τον Λάζαρο και πόσο κοντά του θα είναι, όχι μόνο τώρα αλλά και τους επόμενους δύσκολους μήνες που θα διαρκέσει η αποθεραπεία του.

Όλοι στην ομάδα θα είναι δίπλα του, δίνοντάς του δύναμη για να πάνε όλα καλά με την αποθεραπεία του και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, μα πάνω από όλα γερός, στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Στον... αστερισμό του 2013!

Στον... αστερισμό του 2013!

Τρία σερί ματς με τουλάχιστον 4 γκολ στο καθένα έχει ο Ολυμπιακός. Το είχε κάνει και παλαιότερα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».