Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστώ όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, θα γυρίσω το ίδιο δυνατός»

«Ευχαριστώ όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, θα γυρίσω το ίδιο δυνατός»
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 13:38

Όλα τα μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας ευχαρίστησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τη στήριξη που του έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέδρο Μαρτίνς, τους συμπαίκτες του, τον Χρήστο Θέο και όλα τα στελέχη της ομάδας, όπως και τον κόσμο του Θρύλου. Με τον διεθνή εξτρέμ, μέσω δήλωσή του, να υπόσχεται πώς θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός τη νέα χρονιά.

Στη δήλωση του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρει: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, για την υποστήριξη, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα γυρίσω, το ίδιο δυνατός.

Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη... Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ο κ. Μαρινάκης, ο προπονητής μας, ο κ. Μάρτινς, όλοι οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά ο Χρήστος Θέος και η ιατρική του ομάδα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν.

Ευχαριστώ όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όπως ευχαριστώ και όλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού, για το "τσουνάμι" αγάπης και στήριξης. Από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κόσμο που με βλέπει στον δρόμο και με πλησιάζει, για να μου ευχηθεί να γυρίσω γρήγορα. Αλλά και τους αμέτρητους φιλάθλους, που δεν είναι Ολυμπιακοί, αλλά έδειξαν ενδιαφέρον και μου ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και επαναλαμβάνω ότι με τη δύναμή σας, δίπλα στη δική μου, θα γυρίσω σύντομα το ίδιο δυνατός και έτοιμος για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Είμαι δίπλα στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε, την εφετινή περίοδο!

Ζήτω ο Ολυμπιακός!»

Διαβάστε επίσης

Η γκολάρα του Ντίας (vid)

Η γκολάρα του Ντίας (vid)

Το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Πορτογάλος του Θρύλου στο πρώτο ματς με την Ντιναμό κάνει το γύρο του κόσμου.

Το πρόγραμμα της Ντιναμό

Το πρόγραμμα της Ντιναμό

Στις 17:00 την Τετάρτης η συνέντευξη Τύπου των Ουκρανών, στις 17:30 θα προπονηθούν στο αθλητικό τους κέντρο.