Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο... παιχνίδι και ο Μασούρας

Στο... παιχνίδι και ο Μασούρας
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 00:36
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Ντιναμό, την Πέμπτη το βράδυ (21/2, 22:00) στο Κίεβο, είναι η ίδια μεσοεπιθετική τριάδα. Οι δύο συμπατριώτες του στα άκρα, ο Ποντένσε με τον Ντίας και ο Φορτούνης στο γνωστό του ρόλο. Αλλά δεν είναι 100% ακόμα πώς θα είναι αυτοί οι τρεις που θα ξεκινήσουν. Υπάρχει ένα ερωτηματικό που θα αποσαφηνιστεί την Τετάρτη, στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ζιλ Ντίας είχε ορισμένες ενοχλήσεις στο προσαγωγό. Όχι κάτι σοβαρό, αλλά την Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη. Το πιθανότερο είναι πώς μέχρι την Πέμπτη θα είναι απολύτως καλά και θα μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του. Όμως, ο 48χρονος τεχνικός δεν θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα εάν δεν είναι στο 100%, όσον αφορά στο επίπεδο ετοιμότητάς του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει έτοιμο και τον Γιώργο Μασούρα. Μετά τον τραυματισμό του Λάζαρου, ο 25χρονος εξτρέμ θα... αναβαθμιστεί και θα μπει ακόμα πιο πολύ στο ροτέισον. Κάτι που σημαίνει πώς εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Ντίας, θα δούμε τον Έλληνα εξτρέμ στο αρχικό σχήμα της ρεβάνς στο Κίεβο.

Διαβάστε επίσης

Όλα για το 36ο διπλό στην ιστορία του! (vids)

Όλα για το 36ο διπλό στην ιστορία του! (vids)

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (21/02) θα αντιμετωπίσει στην Ουκρανία την Ντιναμό Κιέβου και είναι πανέτοιμος να πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League. Το gavros.gr σας θυμίζει όλα τα μεγάλα διπλά του Θρύλου στην Ευρώπη.