Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρονθοκοπήθηκε δημοσιογράφος έξω από την Τούμπα

Γρονθοκοπήθηκε δημοσιογράφος έξω από την Τούμπα
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 01:59

Μία ακόμη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/02) έξω από την Τούμπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που πηγάζουν από αστυνομικά ρεπορτάζ, 3 άγνωστοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας Νέων των Θεσσαλονικέων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ.

Σκηνές ντροπής που γυρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, με τους τρεις άγνωστους να παίρνουν τη διαπίστευση του δημοσιογράφου και στη συνέχεια να τον γρονθοκοπούν, όπως φαίνεται σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σε έναν αγώνα με μικρά παιδιά. Σε έναν αγώνα που θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή. Ορισμένοι αποφάσισαν να διαπράξουν βία εις βάρος ενός αθλητικού συντάκτη…

Να σημειωθεί, ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του δημοσιογράφου, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνα για να βρει τους υπόπτους. Πάντως, ο νεαρός συντάκτης μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει.

Προστέθηκε, λοιπόν, ακόμη ένα περιστατικό βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο το αμαυρώνει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης