Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χρήσιμες πληροφορίες για το Κίεβο...

Χρήσιμες πληροφορίες για το Κίεβο...
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 10:59

Το ματς με την Ντιναμό, η ρεβάνς για τους «32» του Europa League, που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ (21/2, 22:00) στο «Ολιμπίνσκι» είναι παιχνίδι υψηλού κινδύνου όπως το έχει χαρακτηρίσει η UEFA. Αυτός είναι και ο λόγος που η ουκρανική αστυνομία, σε συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους», έχει καταστήσει μια λίστα με όσα πρέπει να προσέξουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο Κίεβο.

Με τη σχετική ενημέρωση από την πλευρά του Ολυμπιακού να αναφέρει πώς, κατόπιν διαβουλεύσεων με τις αστυνομικές αρχές της Ουκρανίας, ισχύουν τα κάτωθι:

«1. Με βάση τις πληροφορίες και την αξιολόγηση κινδύνου, η αναμέτρηση δηλώνεται ως ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (HIGH RISK)

 1. Συνιστούμε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να αποφύγουν τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, ιδίως την ημέρα της αναμέτρησης. Προτείνεται εντόνως η χρήση ταξί.
 2. Για λόγους ασφαλείας, η Αστυνομία θα ορίσει ως σημείο συνάντησης το Police Sadik (οδός Ivana Fedorova 10; GPS 50.42755127 30.51457024) – βλ. χάρτη παρακάτω
 3. Το σημείο συνάντησης θα είναι ανοικτό από τις 19:30
 4. Συνιστάται ιδιαιτέρως στα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με ταξί.
 5. Η αστυνομία θα συνοδεύσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο (τομέας φιλοξενούμενων) – βλ. χάρτη παρακάτω (κόκκινα βέλη)
 6. Η πρόσβαση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσω των Νότιων Θυρών (South Gates)!!! – βλ. χάρτη παρακάτω
 7. Εάν κάποιος επιθυμεί να μεταβεί στη Νότια Θύρα με ταξί, ο τελικός του προορισμός πρέπει να είναι η οδός Dilova, 5B (οφθαλμολογική κλινική Eximer).
 8. ΔΕΝ είναι εφικτή η επικύρωση εισιτηρίων για τον Τομέα 3 (τομέας για φιλοξενούμενους) από άλλες θύρες (Βόρειες 1, 2, και Δυτικές 1,2,3,4,5) και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
 9. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή ανάγκη, επικοινωνήστε με τα στελέχη της DIALOGUE POLICE (αστυνομικοί με μπλε μπουφάν).
 10. Οι Πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την ώρα έναρξης.
 11. Ο έλεγχος ασφαλείας για τους φιλάθλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί από τους υπαλλήλους πριν τις περιστροφικές θύρες (τουρνικέ).
 12. Μετά τον έλεγχο ασφαλείας, οι φίλαθλοι θα επικυρώνουν το εισιτήριό τους στα τουρνικέ.
 13. Θα εφαρμοστεί η διαδικασία «καθυστερημένης εξόδου» (hold back). Η διάρκεια της παραμονής στις κερκίδες μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί από τον Αστυνομικό Διοικητή με βάση την αξιολόγηση κινδύνου. Θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.
 14. Για λόγους ασφαλείας, οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στην πόλη (ξενοδοχεία) με λεωφορεία. Είναι σημαντικό να ενημερώσουν, κατά τη διάρκεια τη αναμέτρησης, τα στελέχη της DIALOGUE POLICE για τα ονόματα των ξενοδοχείων τους.

ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ

 1. Συζητήσεις πολιτικής φύσης, ιδίως σχετικά με τον πόλεμο στην Ανατολική Ουκρανία
 2. Η χρήση της σημαίας ή άλλων συμβόλων της Ρωσικής Ομοσπονδίας
 3. Η χρήση στοιχείων ένδυσης και άλλων αξεσουάρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθόσον οι φίλαθλοι βρίσκονται στο δρόμο
 4. Σημαίες και άλλα σύμβολα της ΕΣΣΔ καθόσον βρίσκονται στο δρόμο
 5. Στοιχεία ένδυσης και σύμβολα της Σπαρτάκ Μόσχας καθόσον βρίσκονται στο δρόμο
 6. Κομουνιστικά σύμβολα»

Διαβάστε επίσης

Μπαίνει και ο Αβραάμ!

Μπαίνει και ο Αβραάμ!

Αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα βάλει και τον Παπαδόπουλο στο ροτέισον.