Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα μείνουν στην Αθήνα...

Θα μείνουν στην Αθήνα...
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 14:04

Σε γενικές γραμμές ήταν δεδομένες οι απουσίες που θα είχαν οι «ερυθρόλευκοι» για τη ρεβάνς με την Ντιναμό (21/2, 22:00). Αναφερόμαστε σε τραυματίες, τιμωρημένους, αλλά και όσους δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην συμπεριλαμβάνει τελικά στην αποστολή και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς δεν είναι ακόμα στο 100% όσον αφορά στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Μαζί με τον Νορβηγό είναι και άλλοι παίκτες που δεν μπαίνουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Κίεβο.

Θυμίζουμε πώς ο Μαντί Καμαρά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν μετά το σοβαρό του τραυματισμό, ενώ και ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι τραυματίας και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει.

Επίσης, στην Αθήνα θα παραμένει τόσο ο Φράνκο Σολδάνο όσο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Και βέβαια ο Ανδρέας Γιαννιώτης που δεν υπολογίζεται.

Διαβάστε επίσης

Προορισμός Κίεβο (pics)

Προορισμός Κίεβο (pics)

Αναχώρησε για την ουκρανική πρωτεύουσα η αποστολή. Σε μια κίνηση συσπείρωσης, μαζί ταξιδεύουν και παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό ματς.