Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχει ισχυρούς παίκτες ο Ολυμπιακός, λάθος να βασιστούμε στην ισοπαλία»

«Έχει ισχυρούς παίκτες ο Ολυμπιακός, λάθος να βασιστούμε στην ισοπαλία»
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 17:59

Δεν θα πρέπει η Ντιναμό Κιέβου να βασιστεί στην ισοπαλία στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς.

Ο προπονητής των Ουκρανών ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει ισχυρούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι, ενώ επισήμανε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΑΕΚ, την οποία είχαν αντιμετωπίσει και αποκλείσει την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα είναι πιο προσεκτικός σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο ματς με την ΑΕΚ:

«Σε σύγκριση με πέρυσι, έχουμε μια εντελώς διαφορετική αντίπαλο και οι παίκτες της επιτίθενται περισσότερο. Αύριο πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά».

Για την συμμετοχή του αμυντικού Κάνταρ:

«Δεν προετοιμάζεται για το παιχνίδι».

Για το τι περιμένει από τους ξένους παίκτες των δύο ομάδων:

«Δεν έχω ακριβή απάντηση. Έχουμε τους δικούς μας ξένους που θα παίξουν αύριο. Για τη Ντιναμό και τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό να φτάσουν στην επόμενη φάση. Θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς συμβιβασμούς. Θα ήταν λάθος από την πλευρά μας να βασιζόμαστε στην ισοπαλία».

Για κάποια λάθη που έκανε ο Σεπέλεφ στο πρώτο ματς και αν είναι ικανοποιημένος μαζί του:

«Ας δούμε πού έκανε λάθος ο Σεπέλεφ. Ρίσκαρε στην τελευταία πάσα αλλά εμείς τον ενθαρρύνουμε για αυτό. Μία μέρα μπορεί να μην λειτουργήσει αλλά αύριο μπορεί. Μιλάμε ξεχωριστά με τους παίκτες, αναλύουμε το παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα. Τους δείξαμε πού να παίξουν πιο αξιόπιστα και πού να ρισκάρουν. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα παίξουμε πιο επιθετικά».

Για το αν η δίμηνη αποχή μπορεί να επηρεάσει την Ντιναμό:

«Όταν είσαι σε καλή κατάσταση, όπως ο Ολυμπιακός, όλα είναι ευκολότερα. Είμαστε ισχυροί τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Έχουμε ισχυρούς παίκτες που μπορούν να λύσουν προβλήματα. Στον αγώνα, όλα αποφασίζονται από στιγμές και ο Ολυμπιακός έχει επίσης τέτοιους παίκτες».

Για τον τερματοφύλακα Μπόικο και την κριτική που δέχτηκε:

«Οι δημοσιογράφοι εκφράζουν τη γνώμη τους. Είναι δικαίωμά τους. Θεωρούμε ότι το παιχνίδι του Ντένις είναι αρκετά αξιόπιστο. Έπαιξε αρκετές φορές με σιγουριά με τα πόδια του και έβγαλε τη μπάλα από την άμυνα. Υπάρχουν λάθη και θετικά σημεία. Είμαι σίγουρος για τον Μπόικο».

Για το μήνυμα προς τους οπαδούς:

«Ελπίζουμε ότι θα έρθουν και θα μας υποστηρίξουν».

Διαβάστε επίσης

Στο Κίεβο ο Θρύλος!

Στο Κίεβο ο Θρύλος!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην Ουκρανία λίγο μετά τις 17:00 ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21/02) με την Ντιναμό Κιέβου.