Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Ντιναμό»

«Θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες της Ντιναμό»
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 21:15

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη (21/2), σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο διεθνής μέσος τόνισε, ότι ο Θρύλος θα βρει τους χώρους στην επίθεση, ωστοσο πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Συγκεκριμένα, ο «Μπούχα» δήλωσε:

«Η κατάσταση είναι πολύ καλή και η ψυχολογία μας και γενικά, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Βοήθησε και το αποτέλεσμα την Κυριακή. Τους αντιμετωπίσαμε, νομίζω έχουμε καταλάβει τις αδυναμίες τους και είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάμε αύριο να τους χτυπήσουμε σε αυτά τα σημεία και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Κατά τη δική μου άποψη και πιστεύω, όλα τα παιδιά το πιστεύουμε, ότι σίγουρα θα βρούμε χώρους για να σκοράρουμε. Οπότε, αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω, η πρόκριση θα είναι ακόμα πιο εφικτή.

Όλοι προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι και ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του. Όλοι έτοιμοι είμαστε κι εγώ προσωπικά και μακάρι να μου δοθεί αύριο η ευκαιρία να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο».

Διαβάστε επίσης

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» (vid)

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του ματς για την Ντιναμό Κιέβου ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.