Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος!

Κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος!
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 00:36

Απόλυτα συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «16» του Europa League κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Οι Πειραιώτες έδειξαν στο πρώτο ματς, ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα, πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ στην αναμέτρηση, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Η οπισθοχώρηση των «ερυθρόλευκων» δεν θα πρέπει να επαναληφθεί στο «Ολιμπίνσκι» με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πρέπει να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και στα 90’ λεπτά της αναμέτρησης.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να παίξουν από το πρώτο λεπτό με το μαχαίρι στα… δόντια, ώστε να είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Ο Θρύλος την… πάτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στη ρεβάνς, έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημά της. Έδειξε ότι μπορεί να το καταφέρει, κάτι το οποίο αν συμβεί στο ματς της Πέμπτης (21/02) θα διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα!

Όλα για την πρόκριση τα δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 22:00 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία στη ρεβάνς για τη φάση των «32» του Europa League. Live στο gavros.gr/CS2.

Με ένα όνειρο τρελό...

Με ένα όνειρο τρελό...

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν όσο τίποτα άλλο να συνεχίσουν στην Ευρώπη και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να επιστρέψουν με την πολυπόθητη πρόκριση από την Ουκρανία.