Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δύο παραδείγματα που αποτελούν μαθήματα

Τα δύο παραδείγματα που αποτελούν μαθήματα
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 14:33

Ο Ολυμπιακός απόψε στο Κίεβο ψάχνει μια νίκη. Ακόμα και με 1-0! Το μικρότερο σκορ που στέλνει, όμως, τους «ερυθρόλευκους» στον επόμενο γύρο. Εδώ πρέπει να σταθούμε σε δύο ματς που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον με την τροπή και την εξέλιξή τους, σε σχέση με το αποψινό. Τα δύο ματς με την Μίλαν, στον όμιλο.

Στην Ιταλία ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ για σχεδόν 70 λεπτά και μέσα σε λίγα λεπτά το ματς γύρισε. Στο δε ματς με τους «ροσονέρι» στον Πειραιά ο Θρύλος έψαχνε νίκη με δύο γκολ διαφορά. Στο 70' με το σκορ στο 2-0 για τους «ερυθρόλευκους», η πρόκριση ήταν δική τους. Στο 72' έγινε το 2-1, αλλά η ομάδα είχε καθαρό μυαλό και έκανε αυτό που έπρεπε για να φτάσει στο 3-1 και την πρόκριση.

Κοινώς, το σημείο αναφοράς είναι η συγκέντρωση, η ηρεμία και το καθαρό μυαλό ακόμα κι όταν δεν θα είναι εύκολα τα δεδομένα στο ματς.

Διαβάστε επίσης

Παντού κοντά!

Παντού κοντά!

Περισσότεροι από 400 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι στις κερκίδες του «Ολιμπίνκσι», έχοντας ταξιδέψει τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες.

Το δίλημμα με τα εξτρέμ...

Το δίλημμα με τα εξτρέμ...

Ο Ζιλ Ντίας έχει ένα προβάδισμα λόγω και του πρώτου ματς, αλλά δεν έχει φύγει από το μυαλό του Μαρτίνς η περίπτωση του Μασούρα.