Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πρέπει να συνεχίσουμε…»

«Πρέπει να συνεχίσουμε…»
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 00:39

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Ουκρανία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει ωστόσο να κοιτάξουν μπροστά και να επικεντρωθούν στους εγχώριους στόχους τους, όπως επισήμανε και σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μασούρας.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών τέλος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στην Ουκρανία, καθώς και στο φινάλε του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αδράνησαν στο τέλος και δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν χάνεται μία πρόκριση είναι πολλοί παράγοντες που συνέβαλλαν σε αυτό. Δεν έχουμε προλάβει να αναλύσουμε αυτή τη στιγμή τα λάθη μας. Αποκλειστήκαμε πάντως από έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος από εμάς. Αυτό όμως δεν το αποδείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τώρα δεν υπάρχει ουσία στο να λέμε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε και άλλους στόχους και πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και τους στόχους από εδώ και στο εξής:

«Και στο πρώτο ματς δεν καταφέραμε να πάρουμε στο τέλος τη νίκη, αυτό μας κόστισε, καθώς ήρθαμε με διαφορετική εικόνα εδώ. Προσπαθήσαμε πολύ, όμως δεν καταφέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παρόλο αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και πρέπει να συνεχίσουμε.

Η συνέχεια είναι γνωστή για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες...»

«Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες...»

«Βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση», τόνισε για τον Θρύλο ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, σε δηλώσεις του.