Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πληρώσαμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας»

«Πληρώσαμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας»
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 01:17

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στα δύο ματς με την Ντιναμό Κιέβου στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι η ομάδα του πλήρωσε την έλλειψη αποτελεσματικότητας, ενώ αναφέρθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς που είχαν το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδειχνε πιο καλός στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Ντιναμό πιο ουσιαστική:

«Είναι κάπως έτσι. Όπως το περιγράφετε. Τα δύο ματς ήταν ισορροπημένα και ίσως και από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο ματς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μας στοίχισε αυτό. Εμείς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τις απουσίες:

«Αυτό ήταν το πρόγραμμα. Ξέραμε πως ήταν πιεστικό. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός το έχει αυτό. Δεν υπολογίζαμε όμως τις απουσίες των Λάζαρου, Βούκοβιτς και Ομάρ και την τιμωρία του Καμαρά. Δεν το αναφέρουμε αυτό ως δικαιολογία. Πρέπει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να μπορεί να τα καταφέρνει με τέτοιο πρόγραμμα, να κάνει... θυσίες και να προσπαθεί.»

Τέλος, επισήμανε:

«Πραγματικά εάν δούμε τα δύο ματς μπορεί να ήμασταν καλύτεροι σε κάποια σημεία αλλά δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε ευθύνη για το πρώτο ματς που παραχωρήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο παιχνίδι δώσαμε επίσης στον αντίπαλο την ευκαιρία επειδή δεν ήμασταν οι πιο αποτελεσματικοί. Στο ποδόσφαιρο πάντα προκρίνεται η πιο αποτελεσματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν ήμασταν εμείς».

Διαβάστε επίσης

Η γνωστή «σφαγή» της UEFA

Η γνωστή «σφαγή» της UEFA

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο συνεργάτης του Ζόραν Λάκοβιτς να... χαίρονται τους διαιτητές που έβαλαν στον Ολυμπιακό. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον.

«Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες...»

«Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες...»

«Βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση», τόνισε για τον Θρύλο ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, σε δηλώσεις του.