Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Έλειψαν στη ρεβάνς...

Έλειψαν στη ρεβάνς...
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 12:35

Μείον τέσσερις σημαντικούς παίκτες πήγε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Ντιναμό. Ο Ομάρ και ο Βούκοβιτς τραυματίες, ο Λάζαρος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Καμαρά τιμωρημένος. Σίγουρα, ο Θρύλος έχει γεμάτο ρόστερ. Αλλά οι απουσίες των παραπάνω ήταν σημαντικές βάσει της εικόνας και της μορφής που είχε το ματς. Και τι εννοούμε;

Με τη μορφή που θα είχε το ματς, ο Καμαρά θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος καθώς θα έδινε τη δυνατότητα στον Μαρτίνς να παίξει ακόμα και με τρία κεντρικά χαφ. Ο Ομάρ θα ήταν πολύ σημαντικός, υπό την έννοια ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, καθώς έχει άλλα στοιχεία από τον Τοροσίδη.

Ο Βούκοβιτς είναι βασικός φέτος και έχει «δέσει» καλύτερα με τον Σισέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς ο Μεριά δεν είχε καλή απόδοση. Όσο αφορά στον Λάζαρο, ήταν ένα ματς σε ένα γήπεδο που ήξερε και θα μπορούσε να δώσει πολλά. Κάνοντας... ταμείο, αυτές οι τέσσερις απουσίες μέτρησαν.

Διαβάστε επίσης

Έλεγξε το ρυθμό, αλλά...

Έλεγξε το ρυθμό, αλλά...

Ο Ολυμπιακός κατοχή της μπάλας είχε, περισσότερες πάσες έδωσε και ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, όμως του έλειψε το γκολ.