Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προπαγάνδα για την τιμωρία της έδρας έπεσε στο κενό!

Η προπαγάνδα για την τιμωρία της έδρας έπεσε στο κενό!
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 15:36

Από την περασμένη Δευτέρα είχαν ξεκινήσει από το σάιτ της... αλήθειας την προπαγάνδα με στόχο να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού. Και έκαναν... αγώνα όλες αυτές τις ημέρες, επιμένοντας πώς συντρέχει αυτός ο λόγος. Τόσο για τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του Θρύλου στο ματς με την ΑΕΚ όσο και για την ολιγόλεπτη καθυστέρηση στη σέντρα για να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα. Και για μια ακόμα φορά δεν έπεσαν μέσα. Τυχαίο;

Εδώ έλεγαν πώς έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για ανέφεραν πώς υπήρξε διακοπή μέσα στο ματς. Σύμφωνα με τη δική τους... αλήθεια, γιατί στην πραγματικότητα το ματς ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση για να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα. Κι αυτό φάνηκε από την απόφαση που επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Ποια ήταν τελικά αυτή; Χρηματική ποινή 37.500 ευρώ. Έχοντας συνυπολογίσει για την απόφαση όσο ανέφερε το Φύλλο Αγώνα, όσα περιλάμβανε η έκθεση του παρατηρητή, αλλά και η έκθεση της αστυνομίας. Κάτι που σημαίνει πώς το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ θα γίνει κανονικά, με τους οπαδούς του Θρύλου στις κερκίδες.

Διαβάστε επίσης

Στο πλάνο και ο Αβραάμ

Στο πλάνο και ο Αβραάμ

Μετά την τιμωρία του Σισέ, ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει στο... κάδρο για το ματς με τον ΟΦΗ τον 34χρονο αμυντικό.