Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει...

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει...
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 19:12

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Ουκρανία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, αποχαιρετώντας για τη φετινή σεζόν την Ευρώπη.

Ωστόσο, η χρονιά ακόμη δεν έχει τελειώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη στόχους να κυνηγήσουν, κάτι το οποίο τόνισαν και στις δηλώσεις τους οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα προσπαθήσει να φτάσει μόνο σε νίκες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, κυνηγώντας παράλληλα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η κατάκτηση του τροπαίου θα του δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση ενόψει της νέας χρονιάς, συνεχίζοντας να χτίζει αυτό που έχει ξεκινήσει από φέτος. Μία ομάδα-πρότυπο, η οποία θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην χώρα και θα κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους της.

Αυτό έγινε πράξη ήδη από φέτος, όσο δύσκολο και αν φάνταζε στην αρχή της σεζόν, από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργία της ομάδας που όλοι θα θέλουν να βλέπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά, ο Θρύλος είναι συνυφασμένος με τα τρόπαια και τις επιτυχίες και δεν του αρκεί τίποτα λιγότερο από το απόλυτο σε όλους τους στόχους του. Όμως, το θετικό στη φετινή χρονιά είναι ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να διορθώσει τα λάθη του, να φτιάξει μία ομάδα που θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα και η οποία θα παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα για την επίτευξη των στόχων της.

Και αυτό, θα αποτελέσει οδηγό και για τα επόμενα έτη, με τον νέο Θρύλο που ξεκίνησε να χτίζεται φέτος να δείχνει ότι μπορεί να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή!

Διαβάστε επίσης