Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όσο και αν προσπαθείτε, είμαστε μία γροθιά. Ο Μαρτίνς θα είναι για πολύ καιρό εδώ…»

«Όσο και αν προσπαθείτε, είμαστε μία γροθιά. Ο Μαρτίνς θα είναι για πολύ καιρό εδώ…»
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 19:43

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, βάζοντας για ακόμη μία φορά τα πράγματα στη θέση τους…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Επειδή τα sdna και οι Ώρες, οι Δημοκρατίες και όλοι οι πονεμένοι και πονεμένες, Παπαθεοδώρου, Ασβεστάδες και Πλατήδες αυτού του τόπου έχουν λυσσάξει, θέλω παρά την πίκρα ενός αποκλεισμού να ξεκαθαρίσω τα εξής:

1.Για τα δημοσιεύματα περί καπνογόνων, εκδίκασης κλπ:

Όσο και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε θέμα, κατά βάθος ξέρετε και εσείς ότι η διοίκηση και ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, οι ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ, είμαστε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Αν νομίζετε ότι θα δημιουργήσετε θέμα είστε εκτός απο γελοίοι και γελασμένοι. Οι οπαδοί μας άναψαν καπνογόνα σε τρία απο τα σαράντα παιχνίδια και καταλαβαίνουν ότι το Καραισκάκη δεν είναι ανοιχτό γήπεδο, όπως το ΟΑΚΑ και η Τούμπα και ο καπνός μένει περισσότερη ώρα. Και είμαι βέβαιος ότι θα προφυλάξουν την ομάδα απο τιμωρίες.

2.Μιλάτε εσείς για Ευρώπη και κοντομάνικα, ποιοί; Τα κουλούρια; Οι μηδέν βαθμοί; Οι αποκλεισμένοι απο Μπάτε και Αλέστε και Βίντι ή οι άλλοι που δεν παίζουν καν Ευρώπη; Αν δεν ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ η Ελλάδα θα είχε κάνει παρέα στο... Κορακιστάν! Δουλέψτε υπερωρίες για να αρπάξετε τα ρούβλια αλλά δε θα μας τρελλάνετε. Ναι αποκλειστήκαμε γιατί ήμασταν άτυχοι. Και γιατί ο άνθρωπος που έπρεπε να μοιράσει δικαιοσύνη στο γήπεδο ήταν εχθρικός απο το πρώτο λεπτό. Τα ζήσαμε με τη Μέταλιστ, με τη Ντνίπρο. Και ο χθεσινός έκανε... χαρούμενους όσους τον όρισαν. Αλλά ξέρετε κάτι; Εμείς παίζαμε χθες. Εσείς;

Και παίζαμε γιατί περάσαμε απο έναν όμιλο αποκλείοντας όχι τη Μπάτε Μπορίσοφ, αλλά τη Μίλαν. Τη Μίλαν. Σε μια πρόκριση ιστορική.

3.Συνεχίστε τις καφενειακές σας προσπάθειες να χτυπήσετε τον προπονητή αλλά να ξέρετε ότι ο κ. Μάρτινς θα είναι εδώ για πολύ καιρό. Συνεχίστε να υπερασπίζεστε το μεροκάματο σας...».

Διαβάστε επίσης