Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε στο μηδέν μετά από καιρό, την πιο κρίσιμη στιγμή...

Έμεινε στο μηδέν μετά από καιρό, την πιο κρίσιμη στιγμή...
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 20:33

Δεν μπόρεσε να σκοράρει στην Ουκρανία κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου ο Ολυμπιακός και έτσι δεν είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από τον αγώνα με τους Ουκρανούς στο «Ολιμπίνσκι» μετρούσαν 10 συνεχόμενους αγώνες, όπου είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Ωστόσο, στο πιο κρίσιμο ματς αυτό δεν ήρθε, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Πειραιώτες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Είναι και η γκαντεμιά που στοίχισε μεταξύ άλλων στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στο 2019 είχαν σκοράρει σε όλα τους τα ματς πλην του πρώτου, αρχές του Ιανουαρίου με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος (0-0), δείχνοντας ότι έχουν βρει τον τρόπο να φτάνουν στα αντίπαλα δίχτυα.

Τις ευκαιρίες για να σκοράρει ο Ολυμπιακός τις είχε και στο Κίεβο, με μεγαλύτερες εξ αυτών αυτές των Μασούρα, Χασάν και Γκερέρο, ωστόσο, μετά από πολύ καιρό έμεινε στο μηδέν. Κάτι το οποίο φυσικά στοίχισε στους Πειραιώτες.

Πάντως, το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός σκοράρει κατά ριπάς και στο Κίεβο δεν τα κατάφερε, δείχνει και τον παράγοντα τύχης που έλλειψε στους «ερυθρόλευκους» στα δύο τους παιχνίδια με την Ντιναμό και κυρίως στο 2ο ματς στο Κίεβο.

Διαβάστε επίσης

Διεθνής διασυρμός ξανά... (pics)

Διεθνής διασυρμός ξανά... (pics)

Το γύρο του κόσμου έκαναν ξανά οι ντροπιαστικές εικόνες στο ΟΑΚΑ από τα σοβαρά επεισόδια στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ. Ρεζιλεύτηκαν για ακόμη μία φορά διεθνώς, δυσφημώντας με το χειρότερο τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο.