Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάτι μεγάλο έχει ξεκινήσει!

Κάτι μεγάλο έχει ξεκινήσει!
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 22:59

Μπορεί ο Θρύλος να αποκλείστηκε από το Europa League και να έμεινε… πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο έδειξε και συνεχίζει να δείχνει φέτος, ότι κάτι μεγάλο έχει ξεκινήσει. Ότι «χτίζεται» κάτι καλό από το περασμένο καλοκαίρι. Και το αποτέλεσμα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου δεν αποτελεί κριτήριο, καθώς ο Ολυμπιακός τα έβγαλε πέρα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, επιπέδου Champions League.

«Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», φώναξε πρόσφατα ο κόσμος στον Ναό. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Στο ωραίο, σύγχρονο ποδόσφαιρο που προσφέρει η ομάδα. Την μπαλάρα που ταιριάζει στον Ολυμπιακό!

Κακά τα ψέματα, ο Μαρτίνς έχει κάνει λάθη. Είναι απολύτως λογικό. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι και αυτός «μεγαλώνει» μέσα από τον Ολυμπιακό. Και μαθαίνει από τα λάθη του. Στην έως τώρα προπονητική του καριέρα, δεν είχε εργαστεί σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο. Με τόση πίεση. Με στόχο μόνο νίκες και τίτλους!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε τον Θρύλο σε μία περίοδο αλλαγών. Πολλών αλλαγών! Πήρε το «τιμόνι» από το… μηδέν. Με όχι έναν, ούτε δύο, αλλά ένα... σωρό νέους ποδοσφαιριστές! Και κατάφερε και τους έκανε «ένα» μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, φτιάχνοντας έναν εξαιρετικό κορμό, με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα πορευτεί τη νέα σεζόν. Και τονίζουμε: σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Τον χρόνο, άλλωστε, δεν τον νίκησε κανείς! Και σίγουρα, o Πορτογάλος κόουτς χρειάζεται υπομονή και στήριξη, καθώς η δουλειά του από την πρώτη μέρα που φόρεσε την «ερυθρόλευκη» φόρμα είναι αξιομνημόνευτη. Και από τον Ολυμπιακό και τη διοίκηση την έχει αυτή τη στήριξη. Με τον Μαρτίνς να αποτελεί τον εγγυητή του Θρύλου για το παρόν και το μέλλον…

Διαβάστε επίσης