Ντουντούκα
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δυνατά στην επόμενη... ημέρα

Δυνατά στην επόμενη... ημέρα
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 09:22
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018/19 τελείωσε στο Κίεβο. Το θέμα είναι πώς η σεζόν δεν τέλειωσε, στόχοι υπάρχουν ακόμα. Όχι μόνο αυτοί που είναι ορατοί, πού μπορούν να επιτευχθούν άμεσα. Υπάρχουν και οι μακροπρόθεσμοι. Αυτοί που έχουν ακόμα πιο μεγάλη σημασία να γίνουν πραγματικότητα.

Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησε η πορεία της ομάδας με στόχο την επανεκκίνηση, να ξαναγίνει δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νέος προπονητής, πολλοί νέοι παίκτες. Ημέρα με την ημέρα η ομάδα γίνονταν καλύτερη, έκανε πρόοδο, συνεχή βήματα προς τα μπροστά. Με πολλή δουλειά, με συνεχή προσπάθεια από όλους.

Το «ταξίδι» δεν έχει τελειώσει ακόμα... Το αντιλαμβάνεστε, όμως, όλοι πώς η ομάδα έχει μπει στο σωστό... δρόμο. Όταν βλέπεις τις επιθέσεις που δέχεται από παντού, κάτι καλό πρέπει να γίνεται. Κι αυτό πρέπει να έχουν όλοι κατά νου.

Δεν είναι κάτι εφήμερο, μια νίκη στην Ευρώπη, μια πρόκριση. Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο να αποκαλούν... καφενείο την Μίλαν! Κι αυτό και «λέει» πολλά και δείχνει ακόμα περισσότερο. Το θέμα είναι πώς τώρα πρέπει να είναι όλοι μια γροθιά, ακόμα πιο δυνατά δίπλα στην ομάδα για την επόμενη... ημέρα. Αυτό πρέπει να έχουν όλοι κατά νου!

Διαβάστε επίσης