Ντουντούκα
Αποκαλύψεις με σκληρή γλώσσα και ονόματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο τυχαία δεν «χτυπούν» τον Μαρτίνς!

Μόνο τυχαία δεν «χτυπούν» τον Μαρτίνς!
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 11:26
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε ένα μοτίβο να επαναλαμβάνεται. Συνεχώς υπάρχει θέμα Μαρτίνς για ορισμένους! Το έχουν αναγάγει σε μείζον θέμα και το ανακυκλώνουν. Τι κι αν από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίζεται πώς ο Πέδρο θα μείνει καιρό στην ομάδα, πώς τα αποτελέσματα της δουλειάς του φαίνονται, οι... άλλοι έχουν μια αποστολή. Να δημιουργούν διαρκώς... θέμα με τον Πορτογάλο τεχνικό!

Η ερώτηση είναι απλά και ρητορική συνάμα; Γιατί έχει στοχοποιηθεί τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς; Ειδικά από την πλευρά των... άλλων; Ίσως γιατί δεν τους αρέσει που ο Ολυμπιακός έχει έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά, περνά πολλές ώρες στο Ρέντη, πήρε το περασμένο καλοκαίρι μια ομάδα που έκανε επανεκκίνηση και έχει παρουσιάσει αυτούς τους μήνες σημάδια προόδου. Αυτή είναι η ουσία.

Δεν είναι τυχαίο πώς διαρκώς θέτουν θέμα με τον Πορτογάλο. Το θέμα είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα πλάνο, η ομάδα κάνει βήματα προς τα μπροστά, γίνεται συνεχώς καλύτερη καθώς έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα κι αυτό είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του 48χρονου προπονητή και των παικτών του. Κι αυτό είναι που μετράει στην τελική, όλα τα άλλα είναι σενάρια που εξυπηρετούν ορισμένους.

Διαβάστε επίσης

Στον... αέρα το ματς στα Πηγάδια

Στον... αέρα το ματς στα Πηγάδια

Οι ισχυροί άνεμοι και τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είναι πολύ πιθανό να οδηγήσου στην αναβολή του ματς Ξάνθη-Λεβαδειακός.