Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... μάχη της πίτας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η... μάχη της πίτας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 22:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στις 26 Ιανουαρίου είχαμε το... σόου στην ΕΠΣ Γρεβενών με τη βράβευση του Ιβάν Σαββίδη. Όμως, ο πρόεδρός της Δημοσθένης Κουπτσίδης ακόμη δεν επέστρεψε στο ΔΣ της ΕΠΟ!

Στις 8 Φεβρουαρίου, παρότι συμμαχία δεν υπάρχει επειδή η κάθε ΠΑΕ ήθελε τα δικά της, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και ο παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρώην μέλος της ΚΕΔ και πρώην διαιτητής, Μάλαμας Τεβεκέλης παρέστησαν από κοινού στην ετήσια εκδήλωση, κοπής της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών.

Όπως φαίνεται η... μάχη της πίτας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συνεχίζεται, καθώς την περασμένη Πέμπτη (21/02) ο Μάλαμας Τεβεκέλης «σκόραρε» εκ νέου, καθώς παρέστη στην εκδήλωση της ΕΠΣ Θράκης, μαζί με τον «δικό μας Γραμμένο», όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης.

Συμπέρασμα: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι οι μεγάλες ΠΑΕ που δίνουν τη... μάχη της πίτας! Όμως, σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί ότι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Στην εποχή προ... εξυγίανσης είχαν σχηματίσει ολόκληρη δικογραφία, ακολούθησε και η σχετική προπαγάνδα, μετά από μια τυχαία συνάντηση στο «Χίλτον».

Παρόλα αυτά σε εποχές... εξυγίανσης, τέτοιες προκλήσεις αποτελούν «κανονικότητα»! Αρα, την Πέμπτη ήταν Πέμπτη και σήμερα είναι Σάββατο...

Σε τέτοιες εκδηλώσεις πηγαίνουν κι άλλες ομάδες (στην ΕΠΣ Αθηνών ο Ατρόμητος, στην ΕΠΣ Θράκης η Ξάνθη), όμως εμείς σχολιάζουμε τη... μάχη της πίτας μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ με τα δικά τους κριτήρια. Επίσης, φαίνεται ότι στόχος τους είναι οι εντυπώσεις για εσωτερική... κατανάλωση.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός εμπειρία ζωής»

«Ο Ολυμπιακός εμπειρία ζωής»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ αναφέρθηκε στη θητεία του στον Θρύλο.