Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κοιτάζει μπροστά...

Κοιτάζει μπροστά...
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 00:05

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την Ντιναμό Κιέβου. Αυτό τονίζουν ακόμη και οι Ουκρανοί. Επομένως, όπως είναι φυσικό, ο αποκλεισμός των Πειραιωτών από τη συνέχεια της Ευρώπης έχει ρίξει τη ψυχολογία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο, την ίδια ώρα γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά γιατί η χρονιά ακόμη δεν έχει τελειώσει. Αυτό τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου (23/02). Αυτό ανέφεραν και σε αναρτήσεις τους στο Instagram οι Γκιλιέρμε και Ποντένσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανασυνταχθούν, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τους εγχώριους στόχους τους, συνεχίζοντας με νίκες μέχρι το φινάλε στο πρωτάθλημα και κατακτώντας τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη πρέπει να πεισμώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Μία σεζόν που ξεκίνησε να χτίζει τον νέο Θρύλο από το μηδέν και κατάφερε ήδη να δημιουργήσει μία ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, που έγραψε ιστορία στην Ευρώπη, αποκλείοντας την Μίλαν...

Αλλά επειδή, ο Ολυμπιακός είναι όπως έχουμε αναφέρει ξανά συνυφασμένος με τις νίκες και τους τίτλους, θα πρέπει να κλείσει τη χρονιά κατακτώντας το Κύπελλο, συνεχίζοντας με νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι άπαντες αποφασισμένοι στις τάξεις των Πειραιωτών να καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός εμπειρία ζωής»

«Ο Ολυμπιακός εμπειρία ζωής»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ αναφέρθηκε στη θητεία του στον Θρύλο.