Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λουτσέσκου, όλο... δικό σου! (vids)

Λουτσέσκου, όλο... δικό σου! (vids)
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 22:58

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου να σου αλλάξει την άποψη...

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ότι η ομάδα του δεν έχει ευνοηθεί καμία φορά από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα (!). «Θέλω να δω αυτή την σεζόν ένα λάθος το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, μόνο ένα λάθος, όχι παραπάνω».

Αυτά ήταν επί λέξη τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου, προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όλο τον κόσμο.

Ζει στο δικό του κόσμο ο Ρουμάνος, κάτι το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε, όμως, πλέον έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο… γραφικότητας.

Αλλά, επειδή μπορεί να μην θυμάται, του συνιστούμε να πάρει χαρτί και στυλό και να σημειώσει κάποια από τα «όργια» που έχουν πραγματοποιηθεί τη φετινή σεζόν από την… εξυγίανση. Δεν μπορεί, κάτι θα θυμηθεί…

Ξεκινάμε, λοιπόν, το μέτρημα…

1η αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης... Βουτιά από τον Πρίγιοβιτς, ο Κουτσιαύτης ανακαλύπτει πέναλτι και ο ΠΑΟΚ παίρνει τη νίκη με 1-0.

2η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 1-0 τον Πανιώνιο, με τον Παπαπέτρου να κλείνει τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Χατσερίντι στον Κεϊτά στο 13’ της αναμέτρησης.

7η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ νικάει με 2-1 τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», με τον διαιτητή Ντοβέρι να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι στην ομάδα του Λουτσέσκου σε χέρι του Τζανακάκη, μη καταλογίζοντας πέναλτι επίσης κατά του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Βαρέλα στο 55’ του αγώνα.

10η αγωνιστική. «Όργια» από τον Τσαμούρη στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Παναιτωλικού. Ο Πρίγιοβιτς κάνει ξεκάθαρα φάουλ στον Μαρινάκη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας τους.

12η αγωνιστική. Περνάμε στα πολύ ωραία του φετινού πρωταθλήματος. Ο Βιεϊρίνια αποκρούει την μπάλα με… μανσέτα, όμως και πάλι ο διαιτητής Τσαμούρης δεν σφυρίζει το πέναλτι. Σε μία φάση που έγινε viral, και που φάνηκε απροκάλυπτα το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε εκείνο το ματς ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τη Λαμία…

13η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει με 2-1 την Λάρισα. Ο Πρίγιοβιτς σκοράρει αφού πρώτα έχει χρησιμοποιήσει το χέρι του. Σε ένα ματς, όπου η Λάρισα είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία και το σκληρό μαρκάρισμα των Θεσσαλονικέων που έμεινε ατιμώρητο από τον διαιτητή του αγώνα.

15η αγωνιστική. Ο Φωτιάδης δίνει δύο (!) πέναλτι στον ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Και αυτά ήταν μόνο κάποια από τα φετινά «όργια» υπέρ του ΠΑΟΚ.

Σας έχει πάρει όλος ο κόσμος στο ψιλό…

Διαβάστε επίσης

Βγάζει αντίδραση...

Βγάζει αντίδραση...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:15 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική. Live στο gavros.gr/NS2.