Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτέθηκαν και στην UEFA, με τους ξένους που έφερναν

Εκτέθηκαν και στην UEFA, με τους ξένους που έφερναν
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 08:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μετά την ΕΠΟ, αποδείχθηκε ότι και η ΚΕΔ δεν μπορεί χωρίς την UEFA. Μια ΚΕΔ που κοστίζει συνολικά άνω των 700.000 ευρώ τον χρόνο, με τον Περέιρα να έχει την υψηλότερη μηνιαία αμοιβή ύψους 22.000 ευρώ, δεν μπορεί να βρει από μόνη της ικανούς διαιτητές και φέρνει όλους τους απίθανους από τους Σκανδιναβικές χώρες, άντε και από την Ελβετία!

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε μεγάλο θέμα με τους ξένους διαιτητές που ορίζουν! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές την πρώτη φορά πρόλαβε η UEFA και επέλεξε τον Ισπανό Μανθάνο, ρέφερι της ελίτ κατηγορίας, για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Την δεύτερη φορά είχαν βρει έναν Φινλανδό, τον Νοβαλάινεν ή κάπως έτσι, όμως άναψαν τα... λαμπάκια της UEFA και με δική της παρέμβαση ήρθε ο Γερμανός Στίλερ να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1. Για αυτό και οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής ανακοινώθηκαν με μια μέρα καθυστέρηση (Πέμπτη 14/02 αντί για Τετάρτη 13/02).

Διαβάστε επίσης

Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στην Α' Εθνική

Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στην Α' Εθνική

Ο Ολυμπιακός φτάνει σήμερα, κόντρα στον ΟΦΗ, τα 1.900 ματς στη μεγάλη κατηγορία (σ.σ.: χωρίς πλέι οφ), έχοντας μεγάλη διαφορά νικών από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, που έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων.

Βγάζει αντίδραση...

Βγάζει αντίδραση...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:15 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική. Live στο gavros.gr/NS2.