Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με δίδυμο στην επίθεση

Με δίδυμο στην επίθεση
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 10:37
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΟΦΗ, το απόγευμα (17:15) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει ανοίξει τα... χαρτιά του, όσον αφορά στην ενδεκάδα, αλλά να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ένα εξ αυτών είναι να δούμε τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα με δύο επιθετικούς.

Κάτι που έχει επιλέξει ο Πορτογάλος σε αρκετά ματς, ειδικά εντός έδρας, στην έδρα του μέσα στο 2019. Διότι είναι αναγκαίο να πάρουν... ανάσες ορισμένοι παίκτες. Μην ξεχνάμε πώς την Πέμπτη υπάρχει η ρεβάνς με τη Λαμία, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην περίπτωση κατά την οποία γίνει τελικά αυτό, τότε το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελούν οι Σολδάνο και Χασάν, με τον Αργεντινό να είναι στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος. Οι είχαν αγωνιστεί από την αρχή στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία, όπου αμφότεροι σκόραραν και συνεργάστηκαν με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Περίοδος... εξετάσεων

Περίοδος... εξετάσεων

Στα ματς ως το φινάλε της φετινής σεζόν υπάρχουν παίκτες που έχουν ένα επιπλέον κίνητρο...

Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στην Α' Εθνική

Η «ερυθρόλευκη» κυριαρχία στην Α' Εθνική

Ο Ολυμπιακός φτάνει σήμερα, κόντρα στον ΟΦΗ, τα 1.900 ματς στη μεγάλη κατηγορία (σ.σ.: χωρίς πλέι οφ), έχοντας μεγάλη διαφορά νικών από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, που έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων.