Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φωτιάς δεν έδωσε κόκκινη μαρς στον Νέιρα!

Ο Φωτιάς δεν έδωσε κόκκινη μαρς στον Νέιρα!
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 17:22

Ένα ακόμα επεισόδιο της… εξυγίανσης το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με… πρωταγωνιστή τον Βασίλη Φωτιά, τον διαιτητή από την Πέλλα. Ούτε τους κανονισμούς έδειξε να μην ξέρει σε μια εύκολη φάση, που την έχει μάθει από την αρχή της καριέρας του.

Στο 4', σε μια διεκδίκηση ανάμεσα στον Μιράντα και τον Νέιρα, ο παίκτης του ΟΦΗ χτύπησε τον παίκτη του Ολυμπιακού όσο είχαν διαξιφισμό μετά από την υπόδειξη για φάουλ. Μπροστά στα μάτια του Φωτιά έγινε αυτή τη φάση. Με τον κανονισμό να είναι ξεκάθαρος.

Ήταν κόκκινη κάρτα για τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Αλλά ο ρέφερι από την Πέλλα σφύριξε… αδιάφορα, κάνοντας πώς δεν είδε τη φάση. Μπροστά του έγινε και δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε. Απαθείας έμειναν και οι Ψαρρής (α’ επόπτης) και Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας). Με τον Φωτιά να βάζει… φωτιά στο ματς, καθώς έδωσε από μια κίτρινη στους δύο παίκτες για να είναι… ήσυχος!

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη ατυχία!

Απίστευτη ατυχία!

Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Ολυμπιακό στα πρώτα 20 λεπτά, με τους Τοροσίδη και Καμαρά να αποχωρούν με πρόβλημα τραυματισμού.

Άνοιξε το σκορ με Μασούρα ο Θρύλος! (vid)

Άνοιξε το σκορ με Μασούρα ο Θρύλος! (vid)

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού με πολύ ωραία κοντινή κεφαλιά, έπειτα από υπέροχη ασίστ του Ποντένσε έκανε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» στο 15’ του ματς με τον ΟΦΗ.