Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

«Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 19:56

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος του ματς, ο αρχηγός του Θρύλου Κώστας Φορτούνης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός αλλά και στον στόχο που υπάρχει μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Μετά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Στόχος πλέον είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας και την διεκδίκηση του κυπέλλου. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με τον ΟΦΗ βάλαμε πολλά γκολ και συνεχίζουμε!», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της «Nova».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που προηγήθηκαν;

«Παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια απαιτητικά. Ντέρμπι συνεχόμενα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Ντιναμό και λίγο την Τούμπα... με την ΑΕΚ ήμασταν εξαιρετικοί. Σήμερα κάναμε πολλές συνεργασίες, με την μπάλα κάτω και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο! Στόχος μας είναι να βάζουμε ένα γρήγορο γκολ γιατί όλοι στο Καραϊσκάκη παίζουν κλειστά. Εμείς θέλουμε να σκοράρουμε νωρίς και να κάνουμε εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη;

«Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να μην χάσουμε πουθενά βαθμούς, έχουμε την ικανότητα... αν χάσει ο ΠΑΟΚ θα το δούμε! Σίγουρα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τη Ντιναμό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες εδώ και δεχτήκαμε ένα γκολ στο φινάλε. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε νικήσει με 2-1, θα μπορούσαμε να παίξουμε αλλιώς στην Ουκρανία. Το καλό είναι ότι το έχουμε ξεπεράσει!».

Διαβάστε επίσης