Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν έτοιμος από καιρό ο Μασούρας

Σαν έτοιμος από καιρό ο Μασούρας
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 16:33
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό ήταν ένα στοίχημα για πολλούς. Όχι, όμως, για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πολύ καλή άποψη και εικόνα για τον 25χρονο παίκτη. Από τις πρώτες ημέρες που ο 25χρονος εξτρέμ πέρασε τις πύλες του Ρέντη, ο «ερυθρόλευκος» προπονητής ήταν σίγουρος. Η επιλογή του Μασούρα δεν ήταν στοίχημα, αλλά μια μεγάλη δικαίωση. Ο χρόνος τον επιβεβαιώνει.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς είχε ζητήσει ο παίκτης να ξεκινήσει προπονήσεις αμέσως μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Όπως και έγινε. Χρειάστηκε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα προπονήσεων για να κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό.

Ήταν σίγουρος και τον επιβεβαίωσε

Στο ματς του Κυπέλλου, στην Ξάνθη, στις 8 Ιανουαρίου. Ο Μαρτίνς δεν είναι άνθρωπος που… χαρίζεται σε κάποιον ποδοσφαιριστή. Για να πάρει ένα νέο απόκτημα της ομάδας την ευκαιρία να αγωνιστεί, θα πει πώς τον έχει κερδίσει -τον 48χρονο τεχνικό- στο απόλυτο, στο 100%! Αυτό συνέβη με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, στις 23 Ιανουαρίου για πρώτη φορά βασικός. Στο ματς με τη Λάρισα, για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα και συνάμα σκόρερ. Όσο περνάει ο καιρός, ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ γίνεται… ένα με την υπόλοιπη ομάδα που ξεκίνησε να δημιουργείται το περασμένο καλοκαίρι. Κι αυτό δείχνει πολλά, σημαίνει ακόμα περισσότερο. Το είδαμε και στο Κίεβο.

Τον εμπιστεύτηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Μασούρας έκανε ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερό του ματς με τον Ολυμπιακό. Βασικός χθες με το ΟΦΗ και σκόρερ ξανά. Πλέον είναι 100% μέλος της ομάδας, αναπόσπαστο κομμάτι της. Αποδεικνύοντας πώς η δουλειά φέρνει αποτελέσματα και δικαίωση.

Διαβάστε επίσης

Στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν

Στην εθνική Αιγύπτου ο Χασάν

Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού στην αποστολή που επέλεξε ο Αγκίρε για τα ματς με τον Νίγηρα (23/3) και τη Νιγηρία (26/3), αντίστοιχα.

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλει ο Μαρτίνς

Αυτό το ποδόσφαιρο θέλει ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο, έψαξε κι άλλα γκολ ως το τέλος. Κάτι που θέλει να βλέπει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους παίκτες του, αυτή την νοοτροπία.