Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ της... Εθνικής ξεφτίλας

Η ΕΠΟ της... Εθνικής ξεφτίλας
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ποια τύχη μπορεί να έχει η Εθνική με αυτή την ΕΠΟ; Πρόκειται για μια ομοσπονδία που δεν μπορεί να δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημα, άρα δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι έκαναν τέσσερις-πέντε επιθεωρήσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο και τελικά διαπίστωσαν ότι δεν προλαβαίνουν να τοποθετήσουν το σκέπαστρο, ώστε η UEFA να δώσει την έγκρισή της για τη διεξαγωγή των αγώνων με την Ιταλία στις 8 και στις 11 Ιουνίου. Μέχρι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ έλαβε μέρος στο σχετικό ...σόου, αφού στις 22 Ιανουαρίου πήγε στο Παγκρήτιο για να το επιθεωρήσει και αφού πριν η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να μετακομίσει εκεί η Εθνική. Τι είδε ο Γραμμένος και τι συμφώνησε με τους τοπικούς φορείς; «Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα 4 χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», είχε ανακοινώσει, με το γνωσό στόμφο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ στις 22 Ιανουαρίου!

Εννοείται ότι για την ΕΠΟ φταίει ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης. Συμπέρασμα; Δεν φτάνει που δεν μπορούν να λύσουν κανένα πρόβλημα, δεν αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους.

Παράλληλα έχουν και κοντή μνήμη. Ενώ έκαναν τα πάντα για να φύγει η Εθνική από το Καραϊσκάκη, σήμερα (26/02) ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες έστειλε επιστολή στην «Καραϊσκάκης ΑΕ», ζητώντας να χρησιμοποιήσει η Εθνική το γήπεδο για τους αγώνες με την Ιταλία και την Αρμενία. «Παίξαμε σε αυτό το γήπεδο, είναι επιθυμία της κοινής γνώμης», είχε δηλώσει ο Γραμμένος στις 20 Νοεμβρίου 2017, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο φεύγει η Εθνική! Τώρα, άλλαξε η... κοινή γνώμη;

Βέβαια, δεν νομίζουμε ότι κάποιος θα διαφωνήσει πως η ΕΠΟ κατάφερε να ξεφτιλιστεί. Η Εθνική απέτυχε στο Nations League και παράλληλα κατάντησε να παίζει συγγενών και φίλων στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Εθνική έφυγε από το Καραίσκάκη και το επόμενο βήμα ήταν να παίξει στην Τούμπα, όμως εκεί δεν την θέλουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παρόλα αυτά, περιμένουμε η Εθνική, με τέτοια ΕΠΟ, να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020! Με μια ομοσπονδία που έβαλε αγώνες Κυπέλλου για να επιβαρύνει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, της μοναδικής ελληνικής ομάδας που είχε προκριθεί στην Ευρώπη. Με μια ομοσπονδία που το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να μην... χαλαστούν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, καθώς αυτό θα έχει ως συνέπεια τη διάλυση της διοίκησή της.

Η διάλυση της διαλυμένης Εθνικής περνάει σε δεύτερο πλάνο. Εννοείται ότι η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα, άλλωστε με τέτοιο ΕΠΟ του «δικού μας Γραμμένου» δεν μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο...

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις ο Φορτούνης!

Συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις ο Φορτούνης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έφτασε με τις επιδόσεις του κόντρα στον ΟΦΗ τα 15 τέρματα και τις 12 ασίστ στη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου, κυνηγώντας το προηγούμενο του ρεκόρ.