Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον… αστερισμό του «Φαραώ»

Στον… αστερισμό του «Φαραώ»
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 09:34
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν ο Αχμέντ Χασάν πήρε το… όπλο του! Ο Αιγύπτιος επιθετικός κάνει εκπληκτικό Φεβρουάριο, με 7 γκολ σε 7 ματς και συνολικά 8 τέρματα στο πρώτο δίμηνο του 2019. Σε μια περίοδο που το θέμα του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό ήταν στην πρώτη γραμμή, ο «Φαραώ» έχει αποκτήσει διαρκή σχέση με τα αντίπαλα δίκτυα και σκοράρει με συνεχώς. Γεγονός που, αν μη τι άλλο, αποτελεί δικαίωση και για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Χασάν στο πρώτο μισό της σεζόν δεν είχε βοηθήσει όσο περίμεναν όλα. Δεν έκανε τη διαφορά. Μόλις 3 γκολ στην επίθεση, τραυματισμοί που τον κράτησαν καιρό εκτός δράσης. Πριν τα Χριστούγεννα υπήρχε η φημολογία ότι μπορεί να διέκοπταν οι «ερυθρόλευκοι» τον δανεισμό του κι εκείνος να επέστρεψε στην Μπράγκα. Στον Ολυμπιακό και ειδικά ο Μαρτίνς δεν είχε σκεφτεί καν ότι θα γίνονταν κάτι τέτοιο.

Δεν είναι μόνο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός τον ξέρει καλά τον Αιγύπτιο επιθετικό. Λογικό να χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Με τους τραυματισμούς αυτό τον έφερε πίσω. Αλλά τώρα που είναι όλα καλά, βρήκε ρυθμό και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Και πλέον, όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του. Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, αλλά κανείς δεν μπορεί μα πει με βεβαιότητα, αυτή τη στιγμή, πώς θα αποτελέσει 100% παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους»!

Διαβάστε επίσης