Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ λαθών έκανε ο Σκουλάς!

Ρεκόρ λαθών έκανε ο Σκουλάς!
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 01:49

«Κάποιος ας πάρει θέση σε όσα γίνονται. Κάποιοι δεν ήθελαν να προκριθούμε εμείς», δήλωσε ο Φιορίν Ντουρμισάι, μετά το ματς-παρωδία στην Τούμπα, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, για το Κύπελλο. Τα είδε… όλα και ο επιθετικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς η διαιτησία (Σκουλάς-Κουρομπύλια) τα έκανε μάνταρα. Τέσσερα γκολ σκόραρε ο ΠΑΟΚ και τα τρία ήταν… δώρο! Μόνο του Μπίσεσβαρ, δηλαδή, στο 32’ ήταν κανονικό.

Πιο αναλυτικά, «φάντασμα» ήταν το 2-1 του Σβιντέρσκι στο 82’, καθώς η μπάλα είχε βγει άουτ στην εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη. Για το λάθος αυτό ευθύνεται η βοηθός Κουρομπύλια. Για… γέλια ήταν και το 3-1 του Ακπόμ στο 114’, αφού ήταν επιθετικό φάουλ. Και αυτό, διότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έριξε κάτω τον Κότνικ, πέφτοντας πάνω του. Τρίτο και… καλύτερο; Το ανύπαρκτο πέναλτι που ανακάλυψε ο Σκουλάς, δείχνοντας την άσπρη βούλα!

Και φυσικά, μην ξεχνάμε τις 11 κίτρινες κάρτες και την μία κόκκινη εις βάρος του Πανιωνίου. Και όλα αυτά σε 16 φάουλ! Την ώρα που ο Σκουλάς έκλεισε τα… μάτια σε δεύτερη κίτρινη στον Γιαννούλη, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου!

Αυτή είναι η… εξυγίανση. Για γέλια και για κλάματα, πραγματικά…

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο για Οσκαρ στην ΕΠΟ!

Σκάνδαλο για Οσκαρ στην ΕΠΟ!

Τα βρήκε, μέσω εξωδικαστικού συμβιβασμού, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον οποίο θα καταβάλει αποζημίωση-μαμούθ, ύψους 350.000 ευρώ.