Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι απλώς τιμωρία, αλλά παραδειγματική τιμωρία για τον Λουτσέσκου!

Όχι απλώς τιμωρία, αλλά παραδειγματική τιμωρία για τον Λουτσέσκου!
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 15:18

Μια ακόμα φορά που ο Ραζβάν Λουτσέσκου προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. Με τις υβριστικές του εκφράσεις που περνούσαν μέσα από τα μικρόφωνα να είναι μια κατάσταση που τείνει να παγιωθεί. Το πρώτο είναι πώς θα πρέπει επιτέλους να του επιβληθεί μια τιμωρία. Μια κανονική τιμωρία και όχι μια ποινή για τα μάτια του κόσμου!

Εάν δεν γίνει αυτό, εάν δεν του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και αν η τιμωρία του δεν είναι παραδειγματική, το σκάνδαλο θα είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν συμβεί ποτέ. Γιατί δεν ήταν χθες η πρώτη φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο. Είναι μια ακόμα από τις πολλές. Διότι σε όλες τις περιπτώσεις πάντα η συμπεριφορά του ήταν προκλητική, τα λεγόμενά του προκλητικά, αλλά το θέμα είναι πώς στο φινάλε υπήρχε καθεστώς ατιμωρησίας!

Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα! Εάν δεν τιμωρηθεί κάποιος για την συμπεριφορά του, τότε θα βρίσκει και θα τα κάνει. Αλλά πώς να τον τιμωρήσουν; Ποιοι να τον τιμωρήσουν; Η ΕΠΟ του «δικού μας Γραμμένου» όπως τον είχε αποκαλέσει ο Σαββίδης πριν εκλεγεί στην προεδρία της ομοσπονδίας, τι θα κάνει; Απολύτως τίποτα...

Εδώ στο παρελθόν είχε συγκρίνει όσα έγινε στο περσινό πρωτάθλημα με συμβάντα από την εποχή του ναζισμού στην Ευρώπη! Αλλά ήταν σε εφημερίδα της πατρίδας του και κάτι... χάθηκε στη μετάφραση. Στην Τρίπολη έγινε «ντου» στο ημίχρονο του ματς με τον Αστέρα, από τον ίδιο και τους συνεργάτες του στον πάγκο αλλά ούτε καν γράφηκε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα.

Χθες μιλούσε με το χειρότερο τρόπο και όλα αυτά περνούσαν μέσα από τα μικρόφωνα. Και μετά είπε –και τι δεν είπε- για τη διαιτησία. Εάν η τιμωρία του δεν είναι παραδειγματική, αυτό θα συνεχιστεί. Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει, τότε μόνο με μια βαριά «καμπάνα» θα αλλάξει στάση. Κι εδώ η ευθύνη είναι των φορέων του ποδοσφαίρου. Αυτοί πρέπει να επιβάλλουν μια ποινή ανάλογη με τη συνεχόμενη, στάση του Λουτσέσκου. Όχι μόνο για τα χθεσινά!

Διαβάστε επίσης