Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπρεπε να πάρουμε και άλλο πέναλτι, ανεξήγητο αυτό που συνέβη»

«Έπρεπε να πάρουμε και άλλο πέναλτι, ανεξήγητο αυτό που συνέβη»
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 21:37

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λαμία, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί. Γιατί πραγματικά σήμερα κάναμε πάρα μα πάρα πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να είχαμε σκοράρει γκολ. Υπήρχε ένα ακόμα πέναλτι που έπρεπε να είχαμε εκτελέσει αλλά δεν μας έχει δοθεί.

Η Λαμία στη μοναδική φάση που έκανε κατάφερε να σκοράρει αλλά για ακόμα μια φορά πληρώνουμε το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις πολλές φάσεις που δημιουργήσαμε.

Ήταν υποχρέωσή μας και ευθύνη μας να προχωρήσουμε στη διοργάνωση του Κυπέλλου αλλά και να κερδίσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και δεν τα έχουμε καταφέρει. Δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφέρει».

Διαβάστε επίσης

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Κομίνης... (vid)

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Κομίνης... (vid)

Δεν υπέδειξε και δεύτερο οφθαλμοφανές πέναλτι και πάλι έπειτα από χέρι του Πλιάτσικα ο διαιτητής από την Θεσπρωτία υπέρ των Πειραιωτών…

«Όργια» Κομίνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

«Όργια» Κομίνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Εκτός από τα δύο πέναλτι που δεν υπέδειξε ο διαιτητής από την Θεσπρωτία σε χέρια του Πλιάτσικα, «έπνιξε» και νέο πέναλτι στο τέλος σε τράβηγμα πάνω στους Μιράντα και Νάτχο.

ΣΟΚ

ΣΟΚ

Εκτός Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, με 18 τελικές στο τέρμα. «Όργια» Κομίνη που δεν έδωσε δύο πέναλτι (62', 84') σε χέρια του Πλιάτσικα.