Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεξήγητο!

Ανεξήγητο!
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 - 22:11

Τι να πει κανείς; Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί στο ματς που έχει κάνει τις περισσότερες τελικές στη χρονιά! Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί στο ματς που έχει τις περισσότερες τελικές στο τέρμα στη χρονιά!

Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί στο ματς αυτά, χάνοντας και πέναλτι. Άλλο εάν θα έπρεπε να είχε πάρει όχι άλλο ένα, αλλά τουλάχιστον δύο ακόμα από τις παραβάσεις που έγινε μέσα στην περιοχή του Σαράνοφ. Αλλά βλέπετε, ο Κομίνης δεν έβλεπε τα χέρια και τα παρατεταμένα κρατήματα. Είδε μόνο την ανατροπή του Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί σε ένα ματς που έχει 74% κατοχή μπάλας και ο αντίπαλός του έχει μπει μόλις μια φορά στην περιοχή του Λοντίγκιν. Κάνοντας, μάλιστα, φάση σε δεύτερο χρόνο, καθώς το πρώτο σουτ δεν είχε πορεία προς το τέρμα.

Μετά από όλα αυτά, δεν υπάρχουν λόγια! Ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Έβαλε ο Κομίνης το… χεράκι του, αλλά αυτά που έγιναν απόψε, δεν γίνονται κανονικά!

Διαβάστε επίσης

«Θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι…»

«Θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι…»

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Όργια» Κομίνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

«Όργια» Κομίνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Εκτός από τα δύο πέναλτι που δεν υπέδειξε ο διαιτητής από την Θεσπρωτία σε χέρια του Πλιάτσικα, «έπνιξε» και νέο πέναλτι στο τέλος σε τράβηγμα πάνω στους Μιράντα και Νάτχο.

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Κομίνης... (vid)

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Κομίνης... (vid)

Δεν υπέδειξε και δεύτερο οφθαλμοφανές πέναλτι και πάλι έπειτα από χέρι του Πλιάτσικα ο διαιτητής από την Θεσπρωτία υπέρ των Πειραιωτών…