Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα μας βρίσκετε μόνο μπροστά σας, όταν δεν νικάτε» (pic)

«Θα μας βρίσκετε μόνο μπροστά σας, όταν δεν νικάτε» (pic)
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 01:21

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7 μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Η ώρα έφτασε, το ποτήρι ξεχείλισε, είστε ΛΙΓΟΙ ΟΛΟΙ για άλλη μια χρόνια. Ή πάρτε το μπουλο ή μάθετε που παίζετε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ; Παίζετε με την δυναμο σαν κότες, στην τουμπα χωρίς ψυχή, με την Λαμία με έπαρση ότι έχετε περάσει πριν καν παίξετε. Η ΘΥΡΑ 7,έκανε υπομονή, δεν μίλαγε τόσο καιρό, ήταν δίπλα σας και σας εμψύχωνε, πλέον όμως, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, όταν δεν κάνετε το μοναδικό πράγμα που πρέπει, ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ!

Ελάτε το καλοκαίρι να πάρετε συμβόλαιο και θα είμαστε εκεί, ορισμένοι άνθρωποι εξαφανιστείτε από τον πάγκο γιατί αν δεν φύγετε μόνοι σας θα φύγετε με κλωτσιές.Και Μαρτινς, είχες την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, είχες έρθει από τον Απρίλιο να δεις τις ελλείψεις με στόχο να φτιάξεις αυτό που ονειρευόμαστε. Ομως δυστυχώς δεν κατάφερες να έχεις την ομάδα ΠΡΩΤΗ. Μηπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τα πράγματα σου σιγά-σιγά για κάθε ενδεχόμενο;».

Διαβάστε επίσης

Ο χειρότερος Φλεβάρης

Ο χειρότερος Φλεβάρης

Ένας μήνας που σχεδόν όλα πήγαν στραβά για τον Ολυμπιακό και ολοκληρώθηκε με τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λαμία.

«Ήμασταν πολύ τυχεροί»

«Ήμασταν πολύ τυχεροί»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.