Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόδωσαν» τον κόσμο

«Πρόδωσαν» τον κόσμο
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 09:16

Η φετινή χρονιά ήταν χρονιά που ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε όσο τίποτα άλλο αυτή την ομάδα. Από το πρώτο ματς της σεζόν. Πάντα κοντά, ακόμα κι όταν υπήρξαν αποτελέσματα αρνητικά. «Ασπίδα» για αυτή την ομάδα ο κόσμος πάντοτε. Κι όμως οι «ερυθρόλευκοι» πίκραναν τους οπαδούς τους με το χειρότερο τρόπο.

Με το χθεσινό σοκαριστικό και ντροπιαστικό αποκλεισμό! Θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει αυτή η πρόκριση. Σε μια σεζόν που ο μοναδικός στόχος που είχε μείνει για τον Ολυμπιακό ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και στεναχώρησαν αφάνταστα τους οπαδούς του Θρύλου. Ίσως να μην έχουν συνειδητοποιήσει ορισμένοι, ακόμα, τι έγινε! Ας το σκεφτούν καλύτερα!

Το μόνο που είχε μείνει για τον Ολυμπιακό, φέτος, ήταν να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει έναν τίτλο. Όμως, ούτε αυτό θα γίνει...

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό η Βίλεμ του Βρουσάι

Στον τελικό η Βίλεμ του Βρουσάι

Ο νεαρός που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ολλανδική ομάδα ήταν άρρωστος και δεν αγωνίστηκε, αλλά η ομάδα του νίκησε 2-1 την Άλκμααρ και θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

Ο χειρότερος Φλεβάρης

Ο χειρότερος Φλεβάρης

Ένας μήνας που σχεδόν όλα πήγαν στραβά για τον Ολυμπιακό και ολοκληρώθηκε με τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λαμία.