Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε χωρίς στόχους τόσο νωρίς!

Έμεινε χωρίς στόχους τόσο νωρίς!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 10:29
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το dna του Ολυμπιακού είναι συνυφασμένο με τη λέξη τίτλος. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του να κοιτά πάντα ψηλά. Να είναι πρώτος και καλύτερος. Να κατακτά οποιαδήποτε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει. Όταν δεν γίνεται αυτό, τότε η χρονιά είναι αποτυχημένη.

Το χειρότερο για φέτος είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν χωρίς στόχους από τα τέλη Φεβρουαρίου. Μετά την απώλεια του Πρωταθλήματος ήρθε κι εκείνη του Κυπέλλου Ελλάδας. Τόσο νωρίς στη σεζόν. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που χάθηκε το Πρωτάθλημα είχαν θέσει ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης, εν Ελλάδι, διοργάνωσης. Ούτε εκεί τα κατάφεραν! Με αποτέλεσμα να έχουν βγει εκτός στόχων πριν καν μπει ο Μάρτιος. Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει ιδιαίτερα. Για την τροπή που πήρε αυτή η σεζόν!

Διαβάστε επίσης

Όλοι κρίνονται...

Όλοι κρίνονται...

Μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, κανείς δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρος

Στον τελικό η Βίλεμ του Βρουσάι

Στον τελικό η Βίλεμ του Βρουσάι

Ο νεαρός που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ολλανδική ομάδα ήταν άρρωστος και δεν αγωνίστηκε, αλλά η ομάδα του νίκησε 2-1 την Άλκμααρ και θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.