Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο για την επόμενη... ημέρα

Το πλάνο για την επόμενη... ημέρα
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 12:08

Το θέμα δεν είναι να διαλύσει κανείς μια ομάδα. Το θέμα είναι να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες ώστε να γίνουν ο Ολυμπιακός καλύτερος, για να επιστρέψει στη φυσική του θέση, στην κορυφή και στην κατάκτηση τίτλων.

Η φετινή χρονιά βάσει απώλειας στόχων είναι αποτυχημένη. Αλλά εάν κάτσουμε να δούμε τι έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» σε όλη τη χρονιά, σίγουρα υπήρξαν ματς που είδαμε καλά πράγματα από την ομάδα. Η ουσία είναι πώς η επόμενη... ημέρα θα έχει αλλαγές. Επιβεβλημένες καθώς ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο πάντα να κατακτά τίτλους.

Το ζήτημα είναι πώς πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ενίσχυσης, οι σωστές προσθήκες, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ξαναφτάσει στο στόχο που δεν είναι άλλος από τα τρόπαια και τους τίτλους. Είναι σίγουρο πώς θα γίνουν, όταν έρθει η ώρα, δηλαδή το προσεχές καλοκαίρι.

Διότι υπάρχουν ορισμένα θετικά στοιχεία από τη σεζόν που διανύουμε, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για την επόμενη ημέρα. Αυτά είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν για τη συνέχεια και το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Όλοι κρίνονται...

Όλοι κρίνονται...

Μετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, κανείς δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρος