Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η άμυνα τον «πλήγωσε» ξανά

Η άμυνα τον «πλήγωσε» ξανά
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 15:10
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μια ακόμα φορά που η άμυνα του Ολυμπιακού τον «πλήγωσε» ξανά. Στο ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια ευκαιρία και σκόραραν. Κι αυτό ήταν ένα θέμα που θέλει μεγάλη συζήτηση.

Όταν σε 7 ματς στο Κύπελλο Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί 6 γκολ είναι θέμα. Όταν στα τελευταία τέσσερα ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν σκοράρει όλοι οι αντίπαλοι, είναι θέμα. Χθες ήταν ακόμα πιο σοβαρό!

Η Λαμία «πάτησε» μια φορά στην περιοχή του Ολυμπιακού και πέτυχε γκολ. Ένα γκολ που έκρινε το ματς. Και όχι μόνο αυτό... Ορισμένα από αυτά τα γκολ οφείλονται και σε λάθη που έγιναν. Την Πέμπτη η αδράνεια ήταν μεγάλη.

Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Δεν είναι μόνο θέμα των παικτών που είναι στην ενδεκάδα, αλλά γενικότερης νοοτροπίας και αντίδρασης.

Διαβάστε επίσης

Όλοι κρίνονται μέχρι το φινάλε...

Όλοι κρίνονται μέχρι το φινάλε...

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη 8 ματς να δώσει για τη φετινή σεζόν και μπορεί να έχει μείνει εκτός στόχων, όμως οφείλει να βγάλει αντίδραση...

Ο Μαρτίνς δεν «διάβασε» καλά το ματς

Ο Μαρτίνς δεν «διάβασε» καλά το ματς

Το Κύπελλο ήταν ο μοναδικός στόχος που είχε απομείνει για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η ομάδα δεν ξεκίνησε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να «καθαρίσει» την πρόκριση.