Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο που εκτελεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!»

«Πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο που εκτελεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!»
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 13:19

Ο «πολλάκις καταδικασμένος ως εκβιαστής, συκοφάντης, οφειλέτης τραπεζών και ελληνικού δημοσίου», Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για μια ακόμα φορά συκοφαντεί τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ Και τις ναυτιλιακές του επιχειρήσεις, αλλά και τον σύλλογο. Γνωστή η τακτική του..

Αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν άφησαν αναπάντητη τη λάσπη που έριξε για μία ακόμα φορά ο Τριανταφυλλόπουλος. Υπογραμμίζοντας πώς τόσο εκείνος όσο και όσοι πρόθυμα ακολούθησαν αυτή την λάσπη, θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η ακόλουθη: «Για μια ακόμα φορά ο πολλάκις καταδικασμένος ως εκβιαστής, συκοφάντης, οφειλέτης τραπεζών και ελληνικού δημοσίου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στοχοποίησε και συκοφαντεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Ουδεμία σχέση έχουν οι άνθρωποι, με όσα τους εμπλέκει ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και ο ιστότοπος zougla.gr και όσοι πρόθυμα τους ακολούθησαν στην λάσπη.

Όλοι τους θα κληθούν να απολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για αυτή τη νέα προσπάθεια σπίλωσης του Συλλόγου και των ανθρώπων του.

Για άλλη μια φορά σκοπός του είναι να κατασκευάσει διώξεις, προς δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, στην ελληνική κοινωνία.

Οι φίλαθλοί μας, αλλά και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, αντιλαμβάνονται πλήρως, ότι πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο που εκτελεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κριθεί ένοχος, για πάρα πολλές υποθέσεις, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, να έχει αποζημιώσει τους παθόντες, εμφανιζόμενος ως άπορος και αγνώστου διαμονής άτομο.

Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι το αν θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του, αλλά το πότε και ποιοί άλλοι θα κάθονται μαζί του στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!!»

Διαβάστε επίσης

Ζήτημα ψυχολογίας

Ζήτημα ψυχολογίας

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν κι έναν διαφορετικό... αντίπαλο.