Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός στηρίζει υπερήφανα την εκστρατεία του «CAFÉ - Care Football»

Ο Ολυμπιακός στηρίζει υπερήφανα την εκστρατεία του «CAFÉ - Care Football»
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 16:02

Πάνω από το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού αντιμετωπίζει πρόβλημα αναπηρίας, το οποίο σημαίνει ότι ζουν σήμερα περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο συνάνθρωποί μας με αναπηρία.

Το CAFE (Κέντρο για την Πρόσβαση στο Ποδόσφαιρο στην Ευρώπη) εργάζεται με στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης και της ένταξης στον κόσμο του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε τα άτομα με αναπηρία να είναι ευπρόσδεκτα σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος, από τις αλάνες μέχρι τα διοικητικά συμβούλια.

Κάθε χρόνο από το 2013, το CAFE φιλοξενεί τον ετήσιο εορτασμό για τα άτομα με αναπηρία και τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν στο πλαίσιο του αθλήματος.

Η Εβδομάδα Δράσης του CAFE ενισχύεται χρόνο με το χρόνο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει με μεγάλη χαρά στη εφετινή εκστρατεία και ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους μας με αναπηρία για τη συνεχή τους στήριξη και πίστη.

Μας γεμίζει περηφάνια που συμμετέχουμε και εμείς στον εορτασμό του Total Football #TotalAccess.

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, συνεπώς είναι ζωτικής σημασίας να μπορούν και οι άνθρωποι με αναπηρία να βρουν τη θέση που δικαιούνται στο πλαίσιο του αθλήματος ως οπαδοί, προπονητές, υπάλληλοι, διαχειριστές, διοικητικοί ηγέτες και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων.

Το Total Football #TotalAccess δεν είναι απλά ένα σλόγκαν – είναι το πρότυπο που το άθλημα θα έπρεπε να στοχεύει. Μόνο όταν το ποδόσφαιρο γίνει πλήρως προσβάσιμο, δίχως αποκλεισμούς και φιλόξενο, θα μπορούμε πραγματικά να το αποκαλούμε «όμορφο άθλημα».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει δεσμευτεί υπέρ ενός αθλήματος που δεν υιοθετεί διακρίσεις και σας καλούμε να έρθετε μαζί μας στον εορτασμό του Total Football #TotalAccess κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Δράσης του CAFE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CAFE και την Εβδομάδα Δράσης του CAFE, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cafefootball.eu, αποστείλετε email στη διεύθυνση [email protected], καλέστε στο +44 (0)208 065 5108, ή βρείτε το Κέντρο στο Facebook (@cafefootball), το Twitter (@cafefootball) και το Instagram (@cafefootball.eu).

Διαβάστε επίσης

«Τρένο» η... εξυγίανση την ΑΕΚ στο Χαριλάου

«Τρένο» η... εξυγίανση την ΑΕΚ στο Χαριλάου

Απίθανα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, με τον Διαμαντόπουλο να μη δίνει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη σε χέρι του Τσόσιτς στο ματς με την ΑΕΚ. Αμφισβητούμενο και το ακυρωθέν γκολ του Άρη.