Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ψηλά το κεφάλι, μόνο νίκες μέχρι τέλους»

«Ψηλά το κεφάλι, μόνο νίκες μέχρι τέλους»
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 23:36

Απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μιλήσει στους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου (02/03), καλώντας τους να ανασυνταχθούν, προκειμένου να φτάσουν μόνο σε νίκες μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός την Παρασκευή (01/03) δεν είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, το Σάββατο αποφάσισε να το πράξει, σε μία προσπάθεια αφύπνισης των παικτών του, ώστε να τα δώσουν όλα μέχρι το φινάλε και να καταφέρουν να δώσουν ξανά χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Κάτι παρόμοιο είχε πράξει ο Μαρτίνς και μετά το ματς με την Ντιναμό στο Κίεβο, ελπίζοντας ότι τώρα με την ομιλία του θα μπορέσει να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του να κλείσουν μόνο με νίκες τη σεζόν.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει μείνει εκτός στόχων, ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να παίρνει μόνο νίκες σε όλα του τα ματς και αυτό προσπάθησε να περάσει και στους παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι, να ανασυνταχθούμε και να πάμε μόνο με νίκες μέχρι τέλους. Πρέπει να προχωρήσουμε γιατί η χρονιά δεν τελείωσε. Πρέπει να δώσουμε ξανά χαρά στον κόσμο που έχουμε στεναχωρήσει».

Διαβάστε επίσης

Κλειστά «χαρτιά»...

Κλειστά «χαρτιά»...

Όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο δευτεριάτικο ματς με τον Απόλλωνα.