Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μείον τρεις από το TOP-7 σε χρόνο συμμετοχής

Μείον τρεις από το TOP-7 σε χρόνο συμμετοχής
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 11:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο αναφορικά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, λόγω τραυματισμού, από το αποψινό ματς στη Ριζούπολη, αλλά και τα τελευταία ματς του Θρύλου. Η τριάδα των Μαντί Καμαρά, Γιάγκος Βούκοβιτς και Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι μέσα στην κορυφαία επτάδα των «ερυθρολεύκων», βάσει των λεπτών συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σέρβος αμυντικός είναι τρίτος φέτος σε χρόνο με 2.431 λεπτά σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ο μέσος από τη Γουινέα μια θέση πιο κάτω (4ος) με 2.262 λεπτά φέτος! Όσον αφορά στον αμυντικό από τη Νορβηγία, είναι στην 7η θέση με 2:105 λεπτά. Κι αυτό είναι κάτι που δείχνει πολλά τον τελευταίο καιρό.

Σε ένα κρίσιμο σημείο για τη σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν παίκτες που είχαν τραβήξει το μεγαλύτερο... κουπί. Όσον αφορά στην κορυφαία πεντάδα, στις δύο πρώτες θέσεις είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε με 2758 λεπτά και ο Κώστας Φορτούνης με 2.697 λεπτά, ενώ την επτάδα συμπληρώνουν ο Ζοζέ Σα με 2.250' και ο Γκιλιέρμε με 2.208', αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης

Η άμυνα στα ματς του Μαρτίου...

Η άμυνα στα ματς του Μαρτίου...

Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, από καταβολής Α’ Εθνικής, τον τρίτο μήνα του χρόνου.

Με στόχο την 30ή νίκη

Με στόχο την 30ή νίκη

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε στη Ριζούπολη, στο 40ό ματς στην έδρα του Απόλλωνα στην Α’ Εθνική.

Το μεγαλύτερο κίνητρο!

Το μεγαλύτερο κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός είναι εκτός στόχων, αλλά οι παίκτες του πρέπει να δώσουν -όπως πάντα- τον καλύτερό τους εαυτό για την ερυθρόλευκη που φορούν.