Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πειθαρχική δίωξη στον Λουτσέσκου

Πειθαρχική δίωξη στον Λουτσέσκου
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 15:10

Την περασμένη Τετάρτη, στο ματς του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου για μια ακόμα φορά επέδειξε κατακριτέα και ανάρμοστη συμπεριφορά. Τόσο με τους υβριστικούς του χαρακτηρισμούς όσο και με τα όσα ανέφερε για τη διαιτησία. Κανονικά θα έπρεπε από την επομένη ημέρα, την Πέμπτη, οι αρμόδιες αρχές να έχουν ασκήσει εις βάρος του πειθαρχική δίωξη, καλώντας τον σε απολογία. Δεν έγινε την Πέμπτη, αλλά τελικά συνέβη σήμερα. Βλέπετε η ΕΠΟ έχει αργές αντιδράσεις σε ορισμένα θέματα, όταν αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αλλά τελικά, τη Δευτέρα το μεσημέρι ο Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως αναφέρει και το κατηγορητήριο «για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν θα επιβληθούν οι κυρώσεις στον Ρουμάνο τεχνικό για όσα είπε, αλλά και για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης

Κανένα δικαίωμα...

Κανένα δικαίωμα...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν και να κάνουν αρκετά πράγματα απόψε.