Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε 21 βαθμούς»

«Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε 21 βαθμούς»
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 21:03

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι απομένουν επτά παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ότι η ομάδα του θέλει να πάει μόνο με νίκες μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε:

«Εμείς πραγματικά σήμερα πετύχαμε το στόχο μας ο οποίος ήταν να κερδίσουμε. Είχαμε υπό τον έλεγχό μας το παιχνίδι. Πήραμε μια δίκαιη νίκη, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε δεδομένης της κούρασης που υπήρχε στην ομάδα από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει τον τελευταίο καιρό θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και ένα πέναλτι στο τέλος. Νομίζω όμως ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε το ζητούμενο μας που ήταν το θετικό αποτέλεσμα.

Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή έχουμε αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, μένουν επτά παιχνίδια και θα κάνουμε τα πάντα, ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε 21 βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα επαναπαυτούμε στη συνέχεια»

«Δεν θα επαναπαυτούμε στη συνέχεια»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν ως το τέλος με στόχο το απόλυτο, λέγοντας πώς… όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο.

Αγωνία στον Ολυμπιακό…

Αγωνία στον Ολυμπιακό…

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα το βράδυ (4/3), ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.