Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν θα επαναπαυτούμε στη συνέχεια»

«Δεν θα επαναπαυτούμε στη συνέχεια»
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 21:37

Μια έξυπνη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξηγεί πώς στόχος είναι να πετύχει ο Ολυμπιακός μόνο νίκες ως το φινάλε της σεζόν. Λέγοντας ακόμα πώς από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα επτά ματς, τίποτα δεν έχει τελειώσει…

Έβγαλαν αντίδραση οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από το Κύπελλο;

«Δεν είχα καμιά αμφιβολία πώς θα έπαιζαν οι παίκτες μου όπως έπαιξαν σήμερα. Πετύχαμε μια δίκαια νίκη, είχαμε τον έλεγχο του ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Μπορεί να μην πιάσαμε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά το σημαντικό είναι ότι παίξαμε έξυπνα και φτάσαμε στη νίκη».

Υπάρχουν κάτι νεότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του Τοροσίδη;

«Έχει πάει για εξετάσεις και θα ξέρουμε σε 24 ώρες. Μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα για το θέμα».

Θα δώσετε ευκαιρίες σε παίκτες στη συνέχεια, κάνοντας αξιολόγηση ενόψει τη νέας χρονιάς;

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επαναπαυτούμε. Πάντα θα παίζουν στα εναπομείναντα ματς οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τους στόχους μας. Απομένουν ως το τέλος επτά ματς, 21 βαθμοί και τα πάντα γίνονται! Όλα είναι δυνατά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όλα μπορούν αν γίνουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε. Στην καριέρα μου έχω δει πολλά και τίποτα δεν αποκλείεται, πριν τελειώσει η σεζόν».

Το πιστεύετε ακόμα πώς μπορεί να γίνει κάτι ως το τέλος;

«Όπως σας είπα, πολλά μπορούν να συμβούν. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Μια χρονιά στην Πορτογαλία, η Πόρτο ήταν το μεγάλο φαβορί, είχε το προβάδισμα, αλλά στο τέλος η Μπενφίκα πήρε τον τίτλο. Και στην Ελλάδα έχει συμβεί αυτό. Δηλαδή να κατακτήσει τον τίτλο μια ομάδα που δεν την περιμέναμε. Υπήρξαν ομάδες στο παρελθόν που έκαναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και ανέτρεψαν την κατάσταση. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει, εάν δεν τελειώσει η σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Αγωνία στον Ολυμπιακό…

Αγωνία στον Ολυμπιακό…

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα το βράδυ (4/3), ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.