Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε μια κίτρινη κάρτα από τον Σέζο στους παίκτες του Απόλλωνα!

Ούτε μια κίτρινη κάρτα από τον Σέζο στους παίκτες του Απόλλωνα!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 11:39

Σε ένα ματς όπως το χθεσινό όπου οι παίκτες του Απόλλωνα και πολλά, δυνατά φάουλ έκαναν, και χέρια έξω από την περιοχή για να σταματήσουν τη φάση και πέναλτι έγινε στο τέλος πάνω στον Ποντένσε από τον Γαρουφαλιά, ο διαιτητής από το Κιλκίς είχε... ξεχάσει τις κίτρινες κάρτες. Τη χάρισε σε πολλές περιπτώσεις!

Στο 47' ο Οριουέλα έχει πατήσει τον Φορτούνη με τις τάπες και ο Σέζος δεν έδωσε ούτε φάουλ, πόσω δε μάλλον κίτρινη κάρτα! Στο 50ό λεπτό ο Κύργιας έχει ανακόψει επίθεση του Ολυμπιακού με το χέρι, αλλά και πάλι ο Σέζος δεν έκανε χρήση της κίτρινης κάρτας, την οποία κράτησε μια ακόμα φορά μέσα στο τσεπάκι του!

Αλλά έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Κούτρη και τον Μασούρα! Με ευκολία, ενώ με τους παίκτες του Απόλλωνα δεν θεώρησε πώς υπήρχε λόγος να κάνει τη χρήση της... Τι να πει κανείς!

Και κάτι ακόμα... Ένας διαιτητής που στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, είδε (!) πέναλτι στο φινάλε της παράτασης, στη φάση με τον Μανθάτη, αλλά χθες από τα δύο μέτρα δεν είδε την ανατροπή του Ποντένσε από τον Γαρουφαλιά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς στη Ριζούπολη. Μια φάση που έγινε μπροστά του!

Διαβάστε επίσης

Υποψήφιος MVP ο Ποντένσε

Υποψήφιος MVP ο Ποντένσε

Στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο της 23ης αγωνιστικής ο Πορτογάλος εξτρέμ που ξεχώρισε στο ματς στη Ριζούπολη.

Οι καλύτεροι θα παίζουν...

Οι καλύτεροι θα παίζουν...

Ο Πέδρο Μαρτίνς το τόνισε μετά το ματς στη Ριζούπολη. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Περιμένοντας τον Ομάρ

Περιμένοντας τον Ομάρ

Μετά τον τραυματισμό του Τοροσίδη είναι ακόμα πιο επιβεβλημένο να είναι έτοιμος ο Ομάρ για το ματς με τον Άρη.