Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι καλύτεροι θα παίζουν...

Οι καλύτεροι θα παίζουν...
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 12:31

Ο Ολυμπιακός έχει τεθεί, ουσιαστικά, εκτός στόχων. Αλλά το μέλημα του Πέδρο Μαρτίνς είναι να συνεχίσει η ομάδα του, με την ίδιο αποφασιστικότητα ως το φινάλε της φετινής Super League. Στόχος είναι να κλείσουν την περίοδο, με νίκες.

Μετά και το χθεσινό «διπλό» ο Ολυμπιακός έχει «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση και μόνο μαθηματικά δεν έχει πάρει, ακόμα, το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να έχει κατά νου το πλάνο για το προσεχές διάστημα.

Με στόχο να κάνουν το «επτά στα επτά». Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ως στόχο να κατακτήσουν τους 21 βαθμούς που μπορούν σε αυτή την επτάδα των αγώνων.

Γι' αυτό και σε κάθε ματς θα αγωνίζονται όσοι είναι στην καλύτερη κατάσταση, στην καλύτερη φόρμα. Με στόχο να έχει ο Ολυμπιακός καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πετύχει το απόλυτο ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Αγχωμένοι και στον ΣΥΡΙΖΑ για Λουτσέσκου!

Αγχωμένοι και στον ΣΥΡΙΖΑ για Λουτσέσκου!

Υπότροπος ο Ρουμάνος, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη. Μεγάλη τιμωρία για εκείνον, απειλείται με αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ κι αυτό έχει προκαλέσει τεράστια αγωνία στο κυβερνών κόμμα.

Στο Ρέντη ο Φορτούνης!

Στο Ρέντη ο Φορτούνης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε στο προπονητικό κέντρο, παρότι η ομάδα είχε ρεπό, για να κάνει θεραπεία.

Υποψήφιος MVP ο Ποντένσε

Υποψήφιος MVP ο Ποντένσε

Στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο της 23ης αγωνιστικής ο Πορτογάλος εξτρέμ που ξεχώρισε στο ματς στη Ριζούπολη.