Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγχωμένοι και στον ΣΥΡΙΖΑ για Λουτσέσκου!

Αγχωμένοι και στον ΣΥΡΙΖΑ για Λουτσέσκου!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 13:44

Στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου για μια ακόμα φορά ξέφευγε. Η συμπεριφορά του και όσα είπε, επέφερα την πειθαρχική δίωξη. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό!

Είναι υπότροπος και η τιμωρία που μπορεί να του επιβληθεί είναι μεγάλη. Όχι μόνο για τον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά ακόμα και για τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος κινδυνεύει με αφαίρεση ενός βαθμού! Κι αν συνεχιστεί κι άλλος βαθμός και πάει λέγοντας... Αυτό είναι κάτι που δεν περνάει... έτσι! Όχι μόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αγχωμένοι είναι και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Λουτσέσκου, την πιθανή τιμωρία του 50χρονου, αλλά και του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Βλέπετε ο ΠΑΟΚ είναι η... αγαπημένη ομάδα του κυβερνώντος κόμματος και δεν είναι τώρα να δημιουργηθούν «θέματα» τέτοια εποχή! Τόσος... αγώνας έγινε και φέτος, να πάει... χαμένος;

Ο Λουτσέσκου διώκεται για «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ή δυσμενών κρίσεων». Σύμφωνα με το άρθρο Άρθρου 20Α, παράγραφος 1, 2 και 3 α και β, είναι η δίωξη που του έχει ασκηθεί!

Το πρόστιμο είναι δεδομένο κι ό,τι αποφασίσει η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή, αυτόματα διπλασιάζεται ως υπότροπος! Σε επιβαρυντικές περιπτώσεις φτάνει ως τις 50.000€! Αλλά έχει και συνέχεια σε ό,τι αφορά την «καμπάνα» που θα πέσει στον Ρουμάνο διότι είναι υπότροπος. Με το σχετικό άρθρο στον Πειθαρχικό Κώδικα να αναφέρει:

«i. απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον 3 μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον 6 μηνών.

ii. απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον 3 μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον 6 μηνών».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι ο Ρουμάνος είναι υπότροπος, υπάρχει σχετική παράγραφος (3γ, άρθρο 20Α) η οποία αναφέρει: «Σε περίπτωση -κάθε- νέας υποτροπής επιβάλλεται χρηματική ποινή (σ.σ. στο φυσικό πρόσωπο) τουλάχιστον 100.000 ευρώ και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον 120.000 ευρώ. Επιπλέον επιβάλλεται αφαίρεση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, της υπαίτιας ομάδας η οποία προέβη στις δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσεις ή της οποίας αξιωματούχος είναι το πρόσωπο που προέβη σ’ αυτές».

Όλο αυτό τους έχει κάνει αγχωμένους και στον ΣΥΡΙΖΑ! Τόση «προσπάθεια» έχει γίνει, μην χυθεί και πάλι η... καρδάρα με το γάλα στο τέλος!

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη ο Φορτούνης!

Στο Ρέντη ο Φορτούνης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε στο προπονητικό κέντρο, παρότι η ομάδα είχε ρεπό, για να κάνει θεραπεία.

Οι καλύτεροι θα παίζουν...

Οι καλύτεροι θα παίζουν...

Ο Πέδρο Μαρτίνς το τόνισε μετά το ματς στη Ριζούπολη. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Υποψήφιος MVP ο Ποντένσε

Υποψήφιος MVP ο Ποντένσε

Στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο της 23ης αγωνιστικής ο Πορτογάλος εξτρέμ που ξεχώρισε στο ματς στη Ριζούπολη.